love like strangers

hej alla barn och glada.
idag blev jag glad för martin aka frisken skrev till mig på msn. jag trodde han var i japan men han var i australien. vi lovade att mejla. jag ska mejla. ska bara komma på nått bra upplägg först.

sen, alla barn och glada, ville jag poängtera att det verkligen är bra att lära sig språk, det är inget högstadielärarna tex hittar på för att ha ett jobb. här kommer några bra anledningar:

  • man kan svara "JA" när man börjar plugga pol mag i uppsala och stig brewitz frågar alla i klassen om de anser sig ha sådan språkkunskaper att de skulle kunna studera i språkets sk hemland. deutschland über alles, här kommer jag. obs. man kan även få plugga på paris finaste universitet. coolt.
  • alla tycker sverige är ett sådant fab überbra land när alla svenskar kan dels engelska (så klart) och sen också ett språk till. "Varför kan alla prata tyska?", ja den frågan kom upp igår när vi (nästan) hade vårat korremöte på tyska.
  • osv.


jag bakar en tårta nu. det är födelsedagsfest ikväll, med knytis. alla verkar så bra på att laga mat. alla är veggie också. wunderbar. om nån undrar så är jag också veggie. är nog inne på fjärde veckan nu. mår väldigt bra förutom att jag är sjuk hela tiden, men det kan fortfarande bero på att jag sov ute när vi skulle övernatta vid norreda torp. love it. det var så mysigt. ska käka lite mat och ta ut kakan. iofs har jag inte bestämt mig om jag ändå inte kanske skulle äta på värmlands. 40 pix eller krångla sig till att koka ris en gång till. fattar inte varför det ska vara så svårt att koka ris åt en person. nån som gillar ris, som vill ha. jag är jättebra på att koka ris åt sexton personer tex men när det bara är jag blir det alltid kasst.
måste köpa nagelsax, mina naglar ser fula ut.

just det. seminariegruppen på värmlands idag. pinsamt värre, jag vet inte vad vi ska prata om, vi kunde ju bara socialisera lite, hmm, det var jag som tyckte vi skulle ha möte. alla andra grupper har möte. hoppas tvåan också tycker det är en bra idé. men ja, bara döda fiskar flyter med strömmen. iofs kanske det blir brännboll med tvåan nån gång.

nej men som sagt, idag är jag glad för vi ska ut på snerikes ikväll och snerikes är the place to be if you´re talking about love and dancing moves och jag bakar ju tårta, det betyder att nån fyller år. måste plugga också, kul, arbete befriar!


Kommentarer
Postat av: Anonym

"Deutchland über alles" och "arbete befriar". Fröken kanske porde tänka på vad de är hon skriver...

2006-09-27 @ 08:14:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0