crazy tenta

jag är helt dödens trött och klockan är elva och imorgon vid åtta kommer jag väl vakna och huvudet kommer fortsätta drömma. det är bara två dagar kvar nu. jag vet inte alls vad jag kan och inte kan längre. jag har en stor ask med tusen frågor. dom tusen frågorna har tusen svar. det är verkligen crazy.
hur som helst så är min picknickpackning för imorgon så gott som färdig. morötter, äpplen, apelsiner, matlåda, vatten, drickyogurt och mackor. det är vad som krävs, plus kaffe. i överigt så älskar jag mina nya vanor och det är otroligt givande processande. trevligt helt enkelt, men huvudet är helt och håller tankat.

pressande börda, ja tack. på torsdag-fredag är det fest PLUS  neken börjar. plus att tenta är gjord. hur coolt är inte det? ska sova. helgen blir nice. ska träffa tvärdragsredaktionen och sen gå på "we will rock you". killer queen rocks.

Kommentarer
Postat av: Lena

Hej vännen! Kul att se dig sist! Hoppas lins-tjosan smakade gott! Stressa inte ihjäl dig nu! Lycka till och hör av dig. Kom ihåg att alla hjärnor behöver vila för att kunna fungera normalt. Kramar L

2007-01-16 @ 21:09:20
URL: http://www.lenainaction.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0