Mitt elbolag

Jag ringde precis Tomas på V-dalas bostadsstiftelse i annat ärende och passade då på att fråga vilket energibolag vi hade. Vattenfall äger alla attiraljer medan Energibolaget förvaltar och levererar.



"Bra att veta"

Energibolaget i Sverige AB arbetar efter Peters princip och ska vara ett föredöme och alltid kunna erbjuda ett billigare elpris genom att vara effektivare, smartare och snabbare. Det är vi genom att arbeta efter samma princip som exemplevis IKEA och H&M, dvs. tjäna lite på många kunder, men vi tror också att man föredrar ett elbolag som är nyskapande, fräckt, roligt och en utmanare till de stora giganterna.                


Peters princip: Inget krångel. Inga jippon. Inget tjafs. Bara el. Billigare.

Energibolaget i Sverige AB erbjuder också sina kunder Bra Miljöval-märkt el som ett steg i sin satsning på miljön. Att köpa el som uppfyller Svenska Naturskyddsföreningens kriterier för Bra Miljöval innebär en en garanti för att elen inte är producerad av icke förnyelsebara energikällor som olja, kol eller kärnkraft.





Deras hemsida ser så tråkig och töntig ut. Det inte direkt den mer glamorösa bild som vattenfall och god el ger. Dock så är deras bra miljöval-märkta el ett stort plus för där går de precis lika långt som de andra två. Att följa svenska naturskyddsföreningens kriterier för Bra Miljöval är gott och väl nog. Sorgligt nog tvivlar jag på att det är miljöel som lyser upp vår tillvaro här...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0