Fakta

jag hostade nyss på min dator.
Att vara sjuk suger verkligen. Tumlade upp i morse och var bara sjuk-sjuk-sjuk. Jag är inte sjuk tänkte jag och var på väg till föreläsningen. Sen tog det tvärstopp pch gjorde bara ont överallt. Oj, jag kunde visst inte gå, inte röra mig. Jobbigt läge och sen grinade jag lite. 1172 - sjukvårdsupplysningen tillika bokad tid på Samariterhemmets akutvårdcentral. Coolaste doktorn och nu sitter jag med pencillin. Mamma sa; Ta det lugnt.
Själv känner jag mig som en hetsig snorunge. Denna smått misslyckade dag missade jag 4x45 minuters undervisning. T-fördelning, vad är det? Lånade bok som heter "Sant eller sannolikt". Jag ska lära mig det där. Hoppas att det funkar att ge sig fan på något / skriva lista för att sedan beta av lista.

Känns som att detta inlägg består av noll fiktion. Ska bygga på det lite med att skriva om längtan ut i natten. Skall beta av anteckningar, få klart upplägg i huvudet, bara just det. Sen då? Jag vill ha lite extra spänning just i natt. (Vill inte alls dryga runt i nystädat hem utan mål eller mening.)

Puss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0