Halvdöd

Opraktisk onsdagskvällsvana att inte ha gjort inlämningsuppgiften till torsdagsseminariet. Men att simma på Centralbadet är så sjukt mycket trevligare. Även att kolla på Familyguy, äta lunch/frukost är trevligt. Men det är en väldigt intressant bok om beduiner i Egypten. Relationen arab - egyptier, kvinnors roll, globaliseringens påverkan, seder och traditioner, allt skrivet av en mycket begåvad kvinna. Jag vill läsa hennes bok "Remaking women: Feminism and modernity in the Middle east". Verkar sjukt intressant!

ps. I förrgår var förra joggingrundan. 1,5 timme bort till rödbospåret och Uppsala gamla högar. Vackert var det, men det råkade spöregna i kombination med hagel exakt hela tiden. Vi var så sjukt grymma som kom hem, benen var nästan för stumma för att kunna böjas.

ps2. Jag är halvdöd. Ska plugga. Vill fortsätta att leva glammigt och simma på Uppsalas mysigaste bad + äta på Hjortron. Blåbärsdrinkar (alkoholfri så klart...) + soppa på rostad paprika + mangoldrullader med svartrötter i dijonsenap + chokladpralin + fyra meter högt i tak.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0