Tusen skatter på en och samma gång

Kan inte låta bli att känna mig sjukt taggad med min långa natt framför mig, mina eko-aprikoser (go Ica!) och en intressant bok med 20 sidor kvar. Carolinas tidskriftsrum för mig imorgon dessutom.

Eller så inte. Vi får se! Låta saker sjunka in. Kolla hur mycket man orkar. Snacka. Känna efter.

Idag simmade jag och min högstadiekompos på Centralbadet. Förhoppningsvis nästa vecka också. Det är ett sjukt mysigt bad med fint omklädningsrum och både ångbastu och Sauna. Av någon anledning så kan jag alltid simma oavsett hur dålig min kondition är annars. Det kan bero på 1.att jag älskar att simma. 2. Att jag är fiskens stjärntecken. 3. Att jag helt enkelt har en grym grundkondition. 4. Att det är det enda som är roligt att träna. 5. Av alla andra träningssorter får jag ont i knäna.
Hur som helst har jag ingen aning om varför jag orkar simma, och heller ingen aning om hur det ska gå när jag ska simma Vansbrosimmet (det långa). Kanske kommer bli askallt. Kommer kanske drunkna. Kanske kommer det att bli alldeles, alldeles underbart?
Att vi dessutom åt potatis - och kikärtssoppa med pecarinoost + hallon med kladdkaka gör det hela mycket bättre. Mer sånt i mitt liv! Fler middagar!

Puss&hej, God natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0