Lördag natt

en heldag i stockholm efter tenta och tentafest igårkväll.
mormor och morfar har nu flyttat, deras nya lägenhet är grymt fin, faktiskt kan jag inte uttrycka med ord hur trevlig och fin den var. Matsalsdelen hade fönster på två av väggarna samt runt 4 meter i takhöjd. Annars är det en vindsvåning med sneda väggar. Ja ni hör ju själva hur vackert och underbart det låter. Dessutom trivs de själva jättebra och deras grejer passar ihop med lägenheten. Det är mysigt. Gustavsberg ligger som vanligt precis vid vattnet, utanför fönstret en ekbacke, lite längre bort ett slott. Dom bor i en saga.
Mitt eget rum försöker jag städa, med har bara sönder vinglas och spiller ut whiskey. Jag sitter på mitt eget golv och stryker olika små tygbitar som mormor hade samlat på sig, det är utklippta spetsar och lila siden. Vackert.

Sammanfattning - sjukt omtumlande dag men ändå känner jag mig rätt nöjd nu. En annan grym grej är att jag och J har ett jubileum imorgon. Nu är det typ ett år sedan vi träffades, det var så märkligt. Det var melodifestivalenmiddag, det var en helnykter kväll. Juvelen och Mont Mardie spelade på gasksläpp. Eveningdansgolv. Det var en sjukt söt ung man mitt framför mig på dansgolvet. Okej, det var en vinglig kväll. Men ändå, på något sätt, det kändes så stort. Det har gått ett år, det har hänt sjukt mycket saker, på andra sätt är det mer som vanligt, som det var, men det känns så stabilt och bra, det känns som ett så bra år.

Puss&hej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0