Snart är det inte sommar längre

Världens finaste sommarregn öser ner utanför fönstret och jag korrläser statistik och funderar på den fulländade rapporten. eh.
Nej. Postade äntligen brev till CSN x 2 och en skiva som jag brände ut för så länge sedan. En julklapp daterad femte januari 2008. Skickade den nu. Bättre sent än aldrig. Och det var en sjukt bra skiva. Absolut 2007 hette den. Med Magnetic fields, taken by treas, regina spektor, TTA, Björk och annat dansant. Användes som soundtrack till packning av elva kartonger böcker. Användes som inspiration för att i lördags kväll skriva reportage om EU-parlamentariker. För att göra livet lite vackrare. Uppsala gjorde sig på så vis. Med milkshakepaus, pannkaksfrukost, Bryggan och Taket och balansgång på tacknockar med utsikt över stan.

Och CSN bara måste ge mig rätt papper och så för att jag ska kunna få himla visum så att jag kan dra. Igår sa Ivar att han inte fått sitt visum ännu, fastän han varit där för en månad sedan. Det beror på att alla haft semester och inget annat bestämmer jag. Annars är man ju rätt körd och jag sitter där med mina learningagreement och vaccin mot tyfoid, turberkulos och hebatit A, B.


Tack och hej. Nu ska jag jobba aka planera en reportageresa till Uppsala.

Puss&kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0