Moda Concert Hall

Insåg ikväll vilken underskattad konstform balett är. Det är så sjukt mycket energi som flödar kring människor som dansar, jag blev helt hög. Fattade storyn dessutom.

Puss&god natt

Kommentarer
Postat av: Karin

Åh, jag har tänkt länge nu att jag också vill gå och se balett. På riktigt! Riktig balett!



En fråga till dig bara. Eftersom jag precis har börjat läsa här så hänger jag inte riktigt med vad det är du gör, och var du är :) Du pluggar och är utomlands, har jag rätt?

2009-11-20 @ 10:59:53
URL: http://karinbarin.blogg.se/
Postat av: maja

Riktig balett var helt fantastiskt. Speciellt du som har gjort musikal borde gilla! De har på sig fantastiska kläder och helt plötsligt rör sig hela scenen som om 30 vore 1.



Du har helt rätt! Jag är just nu i Istanbul och pluggar, mest statskunskap och historia. Brukar skriva en massa om det, kanske mest om allt som jag kommer att tänka på utifrån föreläsningar. Är turkisk utrikespolitik, genus i ottomansk historia, text and construction of national memory och så media&politics som nog är min favoritkurs + turkiska. Genus, nationalism och media helt enkelt. Bättre än jag någonsin kunde tro! Istanbul är en helt fantastisk stad som de senaste 150 åren har haft tunga (för mycket?) franska inslag, även massvis med amerikanisering.. Modernitet och stenålder i ett och samma. Ska stanna här till slutet av januari - sedan sverige och uppsatser!

Är dålig på vardag - men älskar den här staden. Hoppas det märks / kommer märkas mer i bloggen..

2009-11-20 @ 18:37:15
URL: http://majanordstrom.blogg.se/
Postat av: Karin

När 30 personer rör sig som 1, det låter fantastiskt!



Grymt! Det var inte dåligt. Vilka kurser du läser! Imponerande! Hur kom det sig att du valde Istanbul? Och hur länge har du varit där? Ja, jag har märkt att du skriver mycket om politik och annat, och det är roligt att läsa nu när jag själv inte pluggar och det känns som att jag blir dummare och dummare för varje dag. Men att höra mer om Istanbul skulle vara jättekul, jag älskar fina städer.

2009-11-21 @ 10:25:11
URL: http://karinbarin.blogg.se/
Postat av: maja

Ahh, om jag inte pluggade skulle jag läsa DN och bara de artiklar jag tyckte var intressanta och bestämma själv vad jag ville och inte ville lära mig mer om. Bara äta frukost hela tiden! Tror inte ett dyft på att du blir dum av inte plugga! Hjärnan behöver ju vila från att matas med entoniga föreläsningsord.



Istanbul har på sätt och vis funnits i mitt huvud de senaste åren. Det är en blandning av allt och kurserna här hade jag inte kunnat läst någon annanstans. Sen tror jag att Turkiet kommer bli grymt viktigt politiskt och på alla andra sätt också i framtiden så jag ville gärna lära mig mer! Kanske den vackraste staden jag vet, på ett lite smärtsamt sätt för segregationen är så uppenbar. Ska fota bättre.

2009-11-21 @ 10:43:13
URL: http://majanordstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0