Generationen som gör skillnad

Tja,
Har precis bestämt med min storebror att han ska sova, jag ska snart påbörja tredje skiftet. Kör en timmes uppsatsskrivande fram till 01, sen sömn (kanske lite guds tre flickor).

Annars då.
Vi körde rätt hårt på 1000 kg klubben ikväll. Det är vår klubb för att hantera sitt co2-utsläpp på ett mer personligt, kanske lite mer greppbart plan.
Visst, det handlar om de politiska incitamenten och om de politiska reformerna, i det stora hela Och sen kör vi vår lilla grej där med lite allt vi kan komma på. Utgångspunkten är att kolla hur mycket man släpper ut med sin livsstil och sedan förbättra sig.

Antingen så satsar man på att sänka med 1000 kg.
Eller så kan man köra hard core och försöka komma ner till 1000 kg blankt.
1000 kg blankt är vad som sägs är hållbart för framtiden. Säg vad du vill om det.

Som Jonas, en av 1K officers, har sagt:
- Vi ska bli generationen som gör skillnad.

Häng på, om du vill. Sök upp oss på fejjan, presentera dig på wallen och var med i diskussion-trådarna!
Just nu finns co2-smart semester, Bikten, Skämt för att retas med de som har dåligt co2-samvete, länkar för alla test man kan göra och till annat som är bra och ha. Här finns dessutom utrymme för alla diskussioner och funderingar. Det finns plats för dåligt samvete, men också för förändringsvilja.

Just nu söker vi speciellt efter folk som vill röra om lite i grytan med både ris och ros! Vi vill ständigt förbättras. Vem som än läser får gärna vara med. Maria Wetterstrand, Svensson Svensson, Kofi Annan eller din granne.

Välkommen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0