Otillräckligt om tillstånd i limbo

Hur ska jag kunna leva utan att få hänga i piGastro och lyssna på den här låten? Har dessutom upptäckt att de gör en helt okej gözleme där och att de har sjukt god chili.

Himla tricky.


Jag och Pär konstaterade krasst att han kommer hänga på Värmlands om typ 2,5 veckor. Bland det första jag ska göra är att slå klackarna i taket på Snerikes. Han skulle ragga lammkött. Eller så inte. Men det är väl det man gör där?
Men det blir chockstart Uppsala. Och de kommer nog inte spela Bizde Böyle, fast man kan kanske tipsa?

Jag är i limbo! Aaaah!
Mina tankar ör överallt. Kommer det bli jobbigt att flytta bokhyllorna? De 14 kartongerna med böcker? Vilken typ av mattor vill jag ha, vill Josefin ha, och hur stort skrivbord behöver jag egentligen? Dessutom lite andra triviala frågor.


I Uppsala kan man äta pannkakor på balkonger. Det gör man inte här.

 




Kommentarer
Postat av: Elin

Dt är nog lång tid fram till att man kan äta pannkakor på balkongen än. Visst 15minus är vackert, men man blir så otroligt handlingsförlamad, hur man än klär sig så gör det ont att andas in såpass kall luft.

Var nog min längtan efter något varmare då jag ser o.c., en häftig forskningsrapport gjort av en avdelning i san diego, den hemska kylan och det där enorma suget från san diego som fick mig att bara vägra en till vinter i uppsala, det är kallt, jävligt blött och jag blir bara så trött av mörket! Jag vill ha ljus, en forskargrupp som kan prata förståelig engelska (spanska utbytesstudenter är crap kan jag lova) och värme. Hoppas min lilla plan går i låset :) Har du några av de kontaktuppgifterna i närheten sen? Mailade bpo men det verkar som de inte börjar efter jul än.

Klart vi ses då du kommer hem, du vet var jag finns!

2010-01-08 @ 09:22:32
URL: http://elinbjorklunds.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0